Българската марка майсторски инструменти
Косилка за трева

Raider RD-GT11

Арт. № 075507
 • Napajanje
 • Моќност
 • Максимални вртежи
 • дијаметар на косење
 • дијаметар на кабелот
 • тежина
 • Upakovano u kutiji u boji
 • Napajanje
 • Моќност
 • Максимални вртежи
 • дијаметар на косење
 • дијаметар на кабелот
 • тежина
 • Upakovano u kutiji u boji

Описание