Българската марка майсторски инструменти

Новини

Как премина участието ни на Grand Prix Русе?

Как премина участието ни на Grand Prix Русе?
Вълнението около Grand Prix Русе беше неописуемо!
Euromaster имаше щастието да вземе участие в едно от най-паметните събития тази година и да наблюдава светкавична скорост, професионални ефекти, паради, състезания, атракции и какво ли още не.

Който не е присъствал, само може да съжалява!

Радваме се, че осъществихме контакт и изградихме връзки с множество нови професионални партньори и се сдобихме с още верни фенове. Нашият рекламен, презентационен щанд бе едно от най-посещаваните места по време на събитието. Благодарни сме за това, тъй като успяхме да представим някои от най-добрите ни продукти и да запознаем хората с бъдещите ни цели и идеи за усъвършенстване.

Нашите водещи брандове Topmaster Professional и Raider за пореден път затвърдиха своите позиции на едни от най-качествените инструменти, които се предлагат на пазара днес. Хората имаха възможност да се запознаят с тях от близо и дори да ги тестват. Изненадите не спираха и мнозина от феновете си тръгнаха с награди ваучери, които да използват в магазините на EMS груп. Настроението беше на ниво, адреналина на макс! Ще ни липсва тази атмосфера!