Българската марка майсторски инструменти
Bušilica Sa Akumulatorom

Raider RDP-CDL02

Арт. № 030117

20V, 35Nm

 • Време на полнење на батеријата
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Запчаници
 • Вртежен момент
 • Dimenzije glave bušilice
 • Степен на регулација на вртежниот момент
 • Брзо затегнувачки футер
 • Реверс
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Težina
 • Куфер
 • Време на полнење на батеријата
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Запчаници
 • Вртежен момент
 • Dimenzije glave bušilice
 • Степен на регулација на вртежниот момент
 • Брзо затегнувачки футер
 • Реверс
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Težina
 • Куфер

Описание