Българската марка майсторски инструменти
Kosačica benzinska

Raider RD-GLM03

Арт. № 094103
 • Работна зафатнина на цилиндерот
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Дијаметар на косење
 • Височина на косење
 • Капацитет на корпата за трева
 • Рачно стартување на моторот
 • Капацитет на резервоарот за гориво
 • Težina
 • Спакувано во кутија
 • Работна зафатнина на цилиндерот
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Дијаметар на косење
 • Височина на косење
 • Капацитет на корпата за трева
 • Рачно стартување на моторот
 • Капацитет на резервоарот за гориво
 • Težina
 • Спакувано во кутија

Описание