Българската марка майсторски инструменти
Testera kružna stacionarna

Raider RD-TS20

Арт. № 054105
 • Напон
 • Snaga
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Размер на дискот
 • Длабочина на сечење во дрво
 • Димензии на работна плоча
 • Прав фаќање
 • Težina
 • Спакувано во кутија
 • Напон
 • Snaga
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Размер на дискот
 • Длабочина на сечење во дрво
 • Димензии на работна плоча
 • Прав фаќање
 • Težina
 • Спакувано во кутија

Описание