Българската марка майсторски инструменти
Pumpa

Raider RD-WP20

Арт. № 070123
 • Напон
 • Snaga
 • Radni pritisak
 • Дијаметар на конекторот
 • Максимална височиња на испумпување
 • Maksimalni kapacitet
 • Спакувано во кутија
 • Напон
 • Snaga
 • Radni pritisak
 • Дијаметар на конекторот
 • Максимална височиња на испумпување
 • Maksimalni kapacitet
 • Спакувано во кутија

Описание