Българската марка майсторски инструменти
Čekić Bušilica

Raider RDP-HD30

Арт. № 013201
 • Напон
 • Snaga
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Брзина на ударот во празен од
 • Макс. eнергия на еден удар
 • Ударна функција
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Макс. дијаметар на дупчење во бетон
 • Макс. дијаметар на дупчење во метал
 • Макс. дијаметар на дупчење во дрво
 • Težina
 • Куфер
 • Напон
 • Snaga
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Брзина на ударот во празен од
 • Макс. eнергия на еден удар
 • Ударна функција
 • Maksimalni broj obrtaja
 • Макс. дијаметар на дупчење во бетон
 • Макс. дијаметар на дупчење во метал
 • Макс. дијаметар на дупчење во дрво
 • Težina
 • Куфер

Описание